یک نقاش چطوری در نقاشی ماهر میشه؟ با ترسیم نقاشیهای بسیار! بر همین اساس «طراح بازی» هم نیاز داره تا تعداد زیادی بازی طراحی کنه تا مهارتهای لازم برای طراحی رو کسب کنه. طراحی بازی، به عنوان یک روند خلاقه تولید محتوا و قواعد یک بازی، همونقدر که مسحورکننده و دلفریبه، به همون اندازه سخت و پُرچالش هم هست، و برای رویارویی با چالشهاش، طراح باید ورزیده و آماده باشه. برای کسب مهارت در طراحی، میشه از کتب و منابعی استفاده کرد و با انجام تمرینهاشون، مهارت طراحی رو در زمینههای مختلف افزایش داد.
در انتخاب فهرستی که در پیش رو دارید، سعی شده که مفیدترین کتابها، سایتها و ویدیوها به اشتراک گذاشته شده و رویکرد این نبوده که تمامی منابع موجود معرفی بشن. اگر به نظرتون منبعی جا افتاده لطفاً با ما از طریق ایمیل تماس بگیرید.
Challenges for Game Designers
کتابی که در دوره آموزشی “طراحی بازیهای غیردیجیتال” انستیتو ملی بازیسازی مورد استفاده قرار میگیره. در انتهای هر فصل تمریناتی داره که پیشنهاد میکنیم حتماً انجام بدین. اگه به صورت گروهی انجام بدین که دیگه چه بهتر.
Kobold Guide to Board Game Design
کتاب مجموعه مقالاتیه از طراحان مشهور برد گیم که در هر یک از اونا به یکی از جنبههای طراحی و تولید بازی پرداخته شده.
Tabletop : Analog Game Design
مثل کتاب قبلی مجموعه مقالات هستش. این مقالهها در سه بخش دستهبندی شدن: طراحی، تحلیل و مطالعات (بینارشتهای). خواندن دو بخش طراحی و تحلیل توصیه میشه.
Brief Introduction to Game Design
این مجموعه ویدیو توسط لوییس پالسیفر طراح بازی تولید شده. نام معروف ترین بازی پالسیفر بریتانیا است. مدت زمان این ویدیوها 9/5 ساعته. در عین حال توضیحات بیشتر رو میتونید در سایت udemy ببینید.
پلی لیست ویدیوها در سایت آپارات
League of Game Makers وبلاگ دسته جمعی چند طراح معتبر است که در موضوعات مرتبط با طراحی، تولید و بازاریابی بردگیم و بازی فکری قلم فرسایی میکنند.
Game Precipice وبلاگی است که تنها در مباحث طراحی بازی به ویژه بازیهای رومیزی مقاله منتشر میکند.
A Gamut of Games
۳۸ بازی منتخب سید سکسون طراح بزرگ که بیش از همه به خاطر طراحی بازی Acquire شهرت داره. خواندن این کتاب به همهی کسانی که به بازیهای استراتژی آبستره (انتزاعی) علاقمند هستن، توصیه میشه. اطلاعات بیشتر در مورد این کتاب در ویکیپدیا.
The Book of Solo Games
از بازیهای کارتی، برد گیم، دومینو و قلم کاغذی گرفته تا بازیهای تاسی، سکهای، چوب کبریتی و تنگرام. بیشتر از ۳۰۰ بازی سولو یا تک نفره تو این کتاب معرفی شدن. بعضیهاشون آشنا هستن ولی اسم اکثرشون حتی به گوشتون هم نخورده. یه بخش جدا برای بازیهای کودکانه هم داره. راستی نویسندهاش یکی از قهرمانان مونوپولی اروپا بوده.
این صفحه بروزرسانی میشود.
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1395/11/4